Payrolling

U bent eigenlijk heel tevreden over uw personeelsbeleid en uw werving & selectie. Maar de administratie en de risico’s wilt u liever niet. In dat geval is payrolling de ideale oplossing.

We zijn specialist in payrolling voor de technische sector. We weten alles van personeelszaken én van uw branche en nemen niet alleen de administratie en verloning van u over, maar ook de moeilijke vragen op het gebied van HRM. Uw werkgeversrisico neemt af en u bespaart op uw personeelskosten.

Heeft u een vraag of wilt u weten wat u kunt besparen?

Bereken hier uw winstVraag het een adviseur

Kosten

Als u payrolling overweegt, wilt u natuurlijk weten wat het u oplevert. Voor veel van onze klanten is kostenbesparing de belangrijkste redenen om naar ons over te stappen. Overtuig uzelf en laat ons uitrekenen hoeveel u met payrolling kunt besparen op uw personeelskosten.

Lees meer

Voordelen

Door te kiezen voor payrolling profiteert u van de lusten. De lasten besteedt u uit aan ons. U verkleint de werkgeversrisico’s en administratieve verplichtingen. Tegelijkertijd kunt u flexibel inspelen op de wensen van uw opdrachtgevers. U bespaart op personeelskosten en wij nemen de werkgeversrisico’s van u over.

Lees meer

Wat is payrolling?

Bij Payrolling neemt Persolvo de medewerkers op papier in dienst, terwijl u bepaalt wanneer en waar u hen inzet. Zo nemen we de tijdrovende salaris- en personeelsadministratie van u over en blijft u flexibel. U kunt rekenen op onze unieke oplossingen voor het eenvoudiger en effectiever regelen van uw personeelszaken.

Lees meer

Payrolling

We staan voor u klaar

Ieder bedrijf is anders. Uw situatie is uniek, dus ons advies voor u ook. Wilt u weten of payrolling interessant is voor uw bedrijf? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We kennen uw branche en helpen u graag.

Ook uw medewerkers kunnen altijd bij ons terecht met vragen over payrolling. Er bestaan de nodige misverstanden, dus doen we er alles aan om deze uit de wereld te helpen. We staan bekend om onze persoonlijke aanpak en dat bewijzen we graag.

Bereken met
1 simpele vraag
wat wij voor u
kunnen besparen

Bereken uw besparing

Bereken hier uw winst

Hoe werkt de besparingscalculator?

U vult in hoeveel medewerkers u bij ons op de loonlijst wilt plaatsen. De calculator geeft u vervolgens een indicatie van de mogelijke besparing. Voor een volledige berekening kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan voor u klaar.

Blijf op de hoogte met de Persolvo nieuwsbrief Inschrijven