Verzuimbegeleiding

Iedere werkgever krijgt met verzuim te maken. Als u ervoor wilt zorgen dat de arbeidsproductiviteit zo hoog mogelijk blijft, dan is goede verzuimbegeleiding onmisbaar.

Via ons wordt dit uitstekend voor u geregeld. We zorgen voor de verzuimbegeleiding, waarbij het personeel persoonlijke steun krijgt van ervaren professionals. Zo wordt het arbeidsverzuim beperkt tot een minimum.

Zoekt u een complete oplossing met de juiste verzuimbegeleiding? Of heeft u juist specifieke vragen over een van uw medewerkers? Neem gerust contact met ons op, we staan voor u klaar.

Een vraag? Weten wat u kunt besparen?

Bereken hier uw winstVraag het een adviseur

We zorgen dat uw productiviteit overeind blijft, terwijl uw medewerkers bij verzuim kunnen vertrouwen op persoonlijk contact.

Ondersteuning bij re-integratie

De re-integratie van zieke medewerkers moet zo soepel mogelijk verlopen. Daarom maken wij bij verzuimbegeleiding gebruik van een re-integratieadviseur. Deze adviseur organiseert passende ondersteuning en zorgt voor een optimaal herstelproces.

Ook doen we er alles aan om onnodig verzuim te voorkomen. De re-integratieadviseur spoort patronen in het verzuim op, communiceert met de bedrijfsarts en zorgt ervoor dat het verzuimbeleid wordt nageleefd.

In het kort

  • Complete oplossing voor verzuimbegeleiding;
  • Persoonlijke aandacht voor arbeidsongeschikte medewerkers;
  • Focus op snelle re-integratie;
  • Doel: Optimale bezettingsgraad en productiviteit.

Vereenvoudig uw verzuimbegeleiding

Wilt u dat uw medewerkers altijd de beste verzuimbegeleiding krijgen? We helpen u graag om uw verzuimbegeleiding efficiënter in te richten. We zorgen dat uw productiviteit overeind blijft, terwijl uw medewerkers bij verzuim kunnen vertrouwen op persoonlijk contact.

We maken uw leven als ondernemer makkelijker. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Bereken met
1 simpele vraag
wat wij voor u
kunnen besparen

Bereken uw besparing

Bereken hier uw winst

Hoe werkt de besparingscalculator?

U vult in hoeveel medewerkers u bij ons op de loonlijst wilt plaatsen. De calculator geeft u vervolgens een indicatie van de mogelijke besparing. Voor een volledige berekening kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan voor u klaar.

Blijf op de hoogte met de Persolvo nieuwsbrief Inschrijven