HRM-advies waar u wat aan heeft

Voor een flexibel personeelsbestand is payrolling een uitstekende oplossing. Maar hoe zit het met uw personeelsmanagement? Wat is de meest effectieve manier om met verzuim en ziekte om te gaan? Welke contractvorm kiest u? En hoe vangt u lastige juridische vragen op?

Wij kennen de uitdagingen van de technische sector. Daarom kijken we verder dan payrolling. We geven HRM-advies op maat en lossen lastige vraagstukken voor u op. Zoekt u een betrouwbare partner voor uw personeelszaken? Neem contact op en profiteer van onze jarenlange ervaring met HRM-advies.

Heeft u een vraag of wilt u weten wat u kunt besparen?

Bereken hier uw winstVraag het een adviseur

Flexibele arbeidscontracten

De wet- en regelgeving rondom flexibele arbeid is continu in beweging. Daarom houden we alle ontwikkelingen scherp in de gaten. Zo kunnen we u van gedegen HRM-advies voorzien, waarmee u optimaal gebruik kunt maken van flexibele arbeidscontracten.

Lees meer

Formeel werkgeverschap

De Nederlandse wet maakt duidelijk verschil tussen formeel werkgeverschap en materieel werkgeverschap. De precieze invulling van de payroll-constructie bepaalt echter wie welke verantwoordelijkheid heeft. Het is dus afhankelijk van uw specifieke situatie. Met ons HRM-advies ondersteunen we u hiermee en beschikt u altijd over de juiste inzichten.

Lees meer

Opvolgend werkgeverschap

Bij het uitbesteden van uw personeel wilt u geen vervelende verrassingen tegenkomen. Daarom beantwoorden we alle vragen, bijvoorbeeld rond opvolgend werkgeverschap. We zorgen voor een nette afhandeling van de arbeidsovereenkomst en ondersteunen u met passend HRM-advies. In iedere fase van het proces.

Lees meer

Uitzenden zonder werven

De meeste payrollbedrijven profileren zich als administratieve specialisten. Ze plaatsen personeel op de payroll, maar blijven verder onzichtbaar. Medewerkers hebben geen aanspreekpunt bij de organisatie en er is nauwelijks aanvullende dienstverlening. Wij pakken dit bewust anders aan. Daarom praten we liever over ‘uitzenden zonder werving’.

Lees meer

Verzuimbegeleiding

Iedere werkgever krijgt met verzuim te maken. Als u ervoor wilt zorgen dat de arbeidsproductiviteit zo hoog mogelijk blijft, dan is goede verzuimbegeleiding onmisbaar. We hanteren een strak verzuimbeleid met de juiste begeleiding. Resultaat: betrokken medewerkers en minder verzuim.

Lees meer

HRM advies op maat

Altijd persoonlijke ondersteuning

Payrolling wordt vaak gezien als een administratieve dienst. Daar denken wij anders over. Als u het verschil wilt maken, moet u over goede vakmensen beschikken. En goede vakmensen verdienen goed personeelsmanagement. Daarom bieden wij u én uw medewerkers altijd persoonlijke ondersteuning.

Heeft u behoefte aan specifiek HRM-advies? Wilt u weten hoe u uw personeelsbegeleiding kunt verbeteren of hoe u om moet gaan met lastige HRM-vraagstukken? Wij vinden altijd een passend antwoord. Neem nu contact met ons op en ontdek welke voordelen ons HRM-advies biedt.

Bereken met
1 simpele vraag
wat wij voor u
kunnen besparen

Bereken uw besparing

Bereken hier uw winst

Hoe werkt de besparingscalculator?

U vult in hoeveel medewerkers u bij ons op de loonlijst wilt plaatsen. De calculator geeft u vervolgens een indicatie van de mogelijke besparing. Voor een volledige berekening kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan voor u klaar.

Blijf op de hoogte met de Persolvo nieuwsbrief Inschrijven